21 juli 2017

Zuid aan Zee

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en zit je in groep 6, 7 of 8? Ga jij dit jaar niet op vakantie? Of veel te kort? Ga dan mee naar Zuid aan Zee!

Zuid aan Zee is een vakantieweek in Arnhem-Zuid voor kinderen die in de zomer niet op vakantie gaan. Zij kunnen hun opgekropte zomerkriebels in de laatste week van de vakantie de vrije loop laten gaan en een uniek avontuur beleven! Bij Zuid aan Zee bouw jij in één week tijd met je eigen stam aan toffe uitvindingen en kunstwerken voor in de toekomst.

De toekomst?
Ja, in 2080 is de wereld een zooitje. De plastic soep is dikker dan ooit, de ijskappen zijn gesmolten en de dijken in Nederland gebroken. Aan jou en je stam de taak om de mensen uit de toekomst te redden!
Bij Zuid aan Zee bouw jij samen met je stam in één week tijd aan een nieuwe manier van leven. Jullie gaan op zoek naar duurzame, kunstzinnige, handige en toffe oplossingen voor het toekomstige leven op aarde. We dagen jou en je stam uit om alles zelf te maken, van vrolijke volkslieden tot toffe theatershows en van werkende windmolens tot waanzinnige wateropvangsystemen.

De week
De laatste week van de zomervakantie: 21 t/m 25 augustus.
Maandag t/m donderdag van 10:00 tot 17:00
Vrijdag van 10:00 tot 20:00 – in de avond is er een spetterende eindpresentatie!

De locatie
Stadsboerderij de Korenmaat. Marius van Beeklaan 5.
Buslijn 4, 7 of 11. Haltes Copernicushof, Mr. Oudsingel en Mooieweg. Ook makkelijk te bereiken met de auto, of als het zonnetje schijnt met de fiets!

Aanmelden?
Vóór 31 juli via: www.kinderaanzee.nl
Kijk ook op Facebook

Stadsboerderij De Korenmaat is onderdeel van Natuurcentrum Arnhem